Banner 980x90

Daugavpilī izskanēs sievietēm veltīts koncerts "Cherchez la femme"

Daugavpils, 28.febr., LETA. Nākamnedēļ, 7.martā, plkst.18 Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē ar sievietēm veltītu koncertu "Cherchez la femme" ("Meklējiet sievieti") uzstāsies "Daugavpils sinfonietta", diriģents Aivars Broks, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Koncertā varēs dzirdēt populāras melodijas, kuru autori ir Žoržs Garvarencs, Džons Lennons, Pols Makartnijs, Frensis Lejs, Lerojs Andersons, Džeroms Kerns, Nino Rota, Henrijs Mančīni, Karloss Gardels un Endrjū Lloids Vēbers.

Skanēs mūzika gan no populāru grupu "Queen" un "Beatles" repertuāra, gan no filmām "Brokastis pie Tifanija", "Krusttēvs", "Vīrietis un sieviete", "Teherāna – 43" un "Operas spoks".

Ieeja koncertā - bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)