Banner 980x90

Daugavpilī dzērājšoferis piedāvā policistiem 500 eiro kukuli

Daugavpils, 14.maijs, LETA. Daugavpilī kāds vieglās automašīnas vadītājs piedāvājis Valsts policijas (VP) darbiniekiem 500 eiro kukuli, lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā, aģentūru LETA informēja VP Latgales reģiona pārvaldes Disciplinārās uzraudzības grupas vecākā inspektore Inese Fjodorova.

1959.gadā dzimušais vīrietis, kurš automašīnu vadīja būdams alkohola reibumā, Daugavpilī tika aizturēts 12.maijā ap plkst.8.30 no rīta. Viņa izelpā tika fiksētas 0,66 promiles alkohola.

Lai netiktu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par pastrādāto likumpārkāpumu, automašīnas vadītājs piedāvāja policijas darbiniekiem 500 eiro kukuli.

Preiļos 10.maijā kāds vadītājs piedāvāja likumsargiem desmit eiro kukuli. 1955.gadā dzimušais vīrietis nevēlējās, lai pret viņu tiktu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par automašīnas vadīšanu bez ieslēgtām gaismām.

Abos gadījumos sākti kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 323.panta, kas paredz sodu ar brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)