Banner 980x90

Daugavpilī deputātu kandidātu sarakstu iesniegusi aktīvu priekšvēlēšanu kampaņu izvērsusī "Saskaņa"

Daugavpils, 18.apr., LETA. Daugavpilī deputātu kandidātu listi pilsētas domes vēlēšanām iesniegusi aktīvu priekšvēlēšanu kampaņu izvērsusī sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa", liecina informācija Centrālās vēlēšanu komisijas mājas lapā.

Saraksta līderis un Daugavpils mēra kandidāts ir Saeimas deputāts Andrejs Elksniņš. Ar otro numuru šajā sarakstā startē Nodarbinātības valsts aģentūras Daugavpils filiāles vadītājs Valērijs Kononovs, bet trešo - bijusī Saeimas deputāte Marjana Ivanova-Jevsejeva. Šajā sarakstā startē arī pašreizējais Daugavpils domes deputāts Anatolijs Gržibovskis un vēl 13 personas.

Savas deputātu kandidātu listes šodien iesniegusi arī "Latvijas Krievu savienība" un "Eiroskeptiķu Rīcības partija".

"Latvijas Krievu savienības" sarakstā ar pirmo numuru startē pašreizējais Daugavpils domes deputāts Jurijs Zaicevs līderis, ar otro - SIA "Pars Termināls" programmētājs Aleksandrs Ļivčaks, bet trešo - IK "Prime Travel" direktors Valērijs Oščenkovs. Kopumā sarakstā ir 16 deputātu kandidāti.

"Eiroskeptiķu Rīcības partijas" saraksta galvgalī ir biedrības "Latgales mazākumtautību kopiena" prezidents, SIA "Piton-D" valdes loceklis un IK "Latgales makšķernieks" īpašnieks Igors Bēniņš. Ar otro numuru sarakstā startē SIA "Piton-D" prokūrists Germans Rjazancevs, bet trešo - Salienas vidusskolas arodbiedrības pirmorganizācijas priekšsēdētāja un matemātikas skolotāja Ilona Vasiļjeva. Kopumā sarakstā ir 18 deputātu kandidāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)