Banner 980x90

Daugavpilī darbu sāks jaunizveidotais Sociālā dienesta Klientu apkalpošanas centrs

Daugavpils, 13.febr., LETA. Šodien plkst.8 Daugavpilī, Lāčplēša ielā 39 darbu sāks jaunizveidotais Daugavpils Sociālā dienesta Klientu apkalpošanas centrs, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Klientu apkalpošanas centrā darbosies Sociālā dienesta Sociālās palīdzības nodaļa, kur varēs noformēt trūcīgās vai maznodrošinātās ģimenes/personas statusu, kā arī visus sociālo pabalstu un materiālā atbalsta veidus, iesniegt iesniegumu elektroniski.

Sociālie darbinieki pieņems apmeklētājus divās zālēs. Klientu ērtībai centrā ir ierīkotas plašas uzgaidīšanas telpas un uzstādīta jauna, mūsdienīga rindas regulēšanas sistēma, kura dod iespēju sadalīt apmeklētājus pa grupām.

Kopā ar Sociālā dienesta Sociālās palīdzības nodaļu centrā būs izvietota arī Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils nodaļa, kurā trūcīgās personas, kā arī personas, kas nonākušas krīzes vai ārkārtas situācijā, varēs saņemt ES palīdzības komplektus.

Klientu apkalpošanas centra izveide pašvaldībai izmaksājusi 113 050 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Celtniecības un specializētos darbus veikusi iepirkumā uzvarējusī SIA "Daugavpils būvremonts".

Ēku Lāčplēša ielā 39 Daugavpils pilsētas dome nomā no Daugavpils ebreju reliģiskās draudzes. Pēc remontdarbu pabeigšanas nomas maksa, kopā ar maksu par komunālajiem pakalpojumiem, būs 827 eiro mēnesī plus pievienotās vērtības nodoklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)