Banner 980x90

Daugavpilī cietumā ar specvienības un lidaparātu piedalīšanos notiks mācības par krīzes situāciju novēršanu

Rīga, 25.apr., LETA. Daugavpilī, Daugavgrīvas cietumā, 26.aprīlī un 27.aprīlī notiks mācības par krīzes situāciju novēršanu, aģentūru LETA informēja Ieslodzījuma vietu pārvaldē (IeVP).

Lai krīzes situācijās nodrošinātu savstarpēju sadarbību un rīcību starp Ieslodzījuma vietu pārvaldes amatpersonām, darbiniekiem un citām iestādēm, Daugavgrīvas cietumā šonedēļ notiks praktiskās mācības "Krīzes situācijas novēršana brīvības atņemšanas iestādē".

Mācībās piedalīsies IeVP amatpersonas un darbinieki, Valsts robežsardzes, Valsts policijas, Nacionālo bruņoto spēku, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Valsts policijas pretterorisma vienības "Omega", Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas, Specializētās Vairāku nozaru prokuratūras un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāvji.

IeVP informē Daugavpils pilsētas iedzīvotājus par dienas laikā iespējamiem skaļiem trokšņiem, kā arī mācību laikā pilotu un bezpilotu gaisa kuģu lidošanu virs cietuma teritorijas un motorlaivu pārvietošanos Daugavā netālu no Daugavgrīvas cietuma.

Pārvalde atvainojas iedzīvotājiem par sagādātajām neērtībām mācību norises laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)