Banner 980x90

Daugavpilī Čerepovas rūpnieciskās zonas attīstībā ieguldīs 9,5 miljonus eiro

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG
Īstenojot Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstītu projektu, Daugavpilī Čerepovas rūpnieciskās zonas attīstībā ieguldīs 9 590 225 eiro.

Kā aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā, domes Finanšu komitejā deputāti atbalstījuši projekta "Degradēto rūpniecisko teritoriju reģenerācija Daugavpils, Daugavpils un Ilūkstes novadu teritorijā" realizāciju.

Projekta kopējās izmaksas ir 13 199 246 eiro, tajā skaitā Daugavpils pilsētas daļa - 9 590 225 eiro, no kuriem 8 151 691 eiro (85%) - ERAF finansējums.

Daugavpilī projekts paredz ielu un inženiertīklu pārbūvi, autostāvvietu izbūvi Čerepovas rūpnieciskajā zonā - Dunduru, Rūpniecības, Marijas, Silikātu, Siguldas un A.Pumpura ielā.

Projekta īstenošanas gaitā Čerepovas rūpnieciskajā zonā plānots izveidot 78 darba vietas koksnes granulu ražošanas uzņēmumā, asfaltbetona maisījumu ražošanas un betona izstrādājumu uzņēmumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)