Banner 980x90

Daugavpilī būs apskatāma Sagojana monumentālā glezna "Ābols"

Daugavpils, 31.jūl., LETA. Trešdien, 2.augustā, plkst.21 Daugavpilī, Mārtiņa Lutera katedrālē tiks atklāta Mihaila Sagojana monumentālā glezna "Ābols" un notiks tikšanās ar tās autoru, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Gleznā uz audekla attēlotas vairāk nekā 450 atpazīstamas personas, kā arī 76 no 100 pasaules brīnumiem. Tumsā uz audekla atklājas vēl viens sižets. Gleznas izmēri kopā ar ietvaru sasniedz gandrīz deviņus reiz sešus metrus, tā ir apceļojusi dažādas pasaules valstis.

Apmeklēt gleznas atklāšanas pasākumu un tikties ar tās autoru Sagojanu aicināts ikviens interesents, ieeja - bez maksas.

No 3.augusta gleznu katedrālē varēs apskatīt no plkst.15 līdz 18 un no plkst.22 līdz 24.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)