Banner 980x90

Daugavpilī būs apskatāma Graholskas - Krjukovskas grafikas darbu izstāde "Atgriešanās"

Daugavpils, 8.febr., LETA. Ceturtdien, 9.februārī, plkst.16.30 Daugavpilī, Poļu kultūras centrā tiks atklāta mākslinieces Katažinas Graholskas - Krjukovskas grafikas darbu izstāde "Atgriešanās", aģentūru LETA informēja Daugavpils Kultūras pārvaldē.

Graholska-Krjukovska ir māksliniece no Jēkabpils. Kad viņa mācījās Daugavpils Universitātē, daudz laika pavadīja Poļu namā, kur aktīvi strādāja ar poļu jauniešiem un kļuva par Poļu studentu kluba līderi.

Māksliniece uzskata, ka Poļu nams Daugavpilī ir kultūras un vēstures krustošanās vieta, kurai bijusi nozīmīga loma arī viņas dzīvē. Graholskai-Krjukovskai šurp atgriežas atkal un atkal. Arī savu pirmo personālizstādi māksliniece atveda tieši uz Poļu kultūras centru.

Graholskas - Krjukovskas grafikas darbu izstāde "Atgriešanās" Poļu kultūras centrā būs skatāma līdz 8.martam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)