Banner 980x90

Daugavpilī auto bagāžniekā atrod vairākus tūkstošus nelegālo cigarešu paciņu

Rīga, 15.febr., LETA. Daugavpilī, apturot kādu automašīnu, tās bagāžnieka atrasti 4000 nelegālo cigarešu paciņu, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Pārvaldes Kriminālpolicijas biroja darbinieki bija ieguvuši informāciju, ka Daugavpilī, iespējams, tiek veiktas darbības, kas ir saistītas ar nelikumīgu tabakas izstrādājumu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju. Lai pārbaudītu informāciju, policisti īstenoja operatīvo pasākumu kompleksu, kuru laikā apstādināja aizdomīgu "Audi" markas transportlīdzekli. Veicot automašīnas apskati, tās bagāžas nodalījumā atrasti un konfiscēti 80 000 nelikumīgi pārvadātu cigarešu bez Latvijas akcīzes markām.

Aizdomās par cigarešu nelikumīgu apriti aizturēts transportlīdzekļa vadītājs - 1981.gadā dzimis vīrietis, kurš pagājušogad jau bija nonācis policijas redzeslokā saistībā ar analoģiskiem likumpārkāpumiem.

Pašlaik izmeklēšana turpinās, tiek skaidroti notikušā apstākļi, savukārt aizturētajam ir piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Vīrietim draud kriminālatbildība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)