Banner 980x90

Daugavpilī atjaunos cietokšņa inženierarsenālu

Jelgava, 13.aug., LETA. Daugavpils pašvaldība atjaunos cietokšņa inženierarsenālu un izbūvēs promenādi Daugavas labajā krastā.

Daugavpils domes deputāti pieņēma lēmumu īstenot projektu "Kultūras mantojuma objekta publiskās ārtelpas attīstības un pieejamības veicināšana tūrisma pakalpojumu daudzveidošanai Daugavpils pilsētā". Projekta mērķis ir attīstīt valsts nozīmes kultūrvēsturiska pieminekļa Daugavpils cietokšņa teritoriju.

Tā realizācijas gaita tiks veikti inženierarsenāla ēkas remontdarbi - jumta atjaunošana, rietumu korpusa fasāžu restaurācija, iekšējā pagalma labiekārtošana, pagalmā esošas mazās ēkas un žoga remonts. Tāpat tiks izbūvēta promenāde Daugavas labajā krastā.

Projekta kopējās izmaksas 4 080 308 eiro, un 85% paredzēts segt no Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējuma. Projektu varētu īstenot divu gadu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)