Banner 980x90

Daugavpili apmeklē satiksmes ministrs Matīss

Ceturtdien, 14.augustā, satiksmes ministra Anrija Matīsa vizīte Daugavpilī sakās Daugavpils Domē, kur viņš tikās ar Daugavpils pilsētas domes, Daugavpils novada domes un Ilūkstes novada domes vadītājiem.

Kā pilsētas informācijas portāls Daugavpils24.lv uzzināja Daugavpils pilsētas domē, tad sarunas tēma bija pašvaldību investīciju projekti transporta infrastruktūrā, runāja par Daugavpils Tramvaju uzņēmuma projektu un jaunu tramvaju piegādi. Ministrs ir pārliecināts, ka tuvākajās nedēļās Daugavpilī būs jaunie tramvaji. Anrijs Matīss uzskata, ka Daugavpils veiksmīgi tiek galā ar lielajiem projektiem un šogad tie tiks pabeigti. Sarunas laikā runāja arī par nākamo plānošanas periodu un pašvaldību plāniem. Par cik Daugavpils ir liels dzelzceļa mezgls, sarunā skāra arī Latvijas dzelzceļa attīstību.

Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis pateicās ministram par ieinteresētību pilsētas attīstībā. Daugavpilij ir ļoti svarīgs Satiksmes ministrijas atbalsts, lai turpinātu projektus jaunajā plānošanas periodā.

Anrijs Matīss Daugavpilī apskatīs realizētos projektus un apmeklēs tos objektus, kur rekonstrukcija plānota nākotnē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)