Banner 980x90

Daugavpilī aizdomās par sevišķi cietsirdīgu sievietes slepkavību aizturēts nepilngadīgais

Rīga, 7.aug., LETA. Daugavpilī aizdomās par sevišķi cietsirdīgu sievietes slepkavību aizturēts nepilngadīgs jaunietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

1961.gadā dzimušās sievietes līķis ar durtām brūcēm ķermeņa apvidū un citām vardarbīgas nāves pazīmēm Daugavpilī, kādā dzīvojamajā mājā, atrasts sestdien, 4.augustā. Pēc ekspertīzes noskaidrots, ka cietušajai nodarīti vairāk nekā 40 naža dūrieni.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par slepkavību, kas izdarīta ar sevišķu cietsirdību. Operatīvo un izmeklēšanas pasākumu laikā likumsargi noskaidroja iespējamās slepkavas personību, atrodot un aizturot kādu 17 gadus vecu jaunieti. Belova skaidroja, ka jaunietis iepriekš jau vairākkārt bija nonācis likumsargu redzeslokā aizdomās par saistību ar dažādām laupīšanām. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas nogalinātā bija aicinājusi jaunieti, lai veiktu jumta tīrīšanu, par ko jaunietim tika solīts atalgojums.

Vakar aizturētajam ar tiesas lēmumu piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Pašlaik policija turpina izmeklēšanu, ir nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes, ka arī tiek skaidroti slepkavības motīvi.

Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz 20 un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)