Banner 980x90

Daugavpilī 1.septembri pavadīs radošā un jautrā noskaņojumā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pirmā skolas diena, 1.septembris, Daugavpilī tiks pavadīts radošā un jautrā noskaņojumā, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Pēc 1.septembra svinīgajiem pasākumiem skolās un pirmajām mācību stundām visus interesentus bērnu un jauniešu centrs "Jaunība" aicinās uz Vienības laukumu, kur no plkst.12 līdz 15 uzstāsies centra radošie kolektīvi, darbosies rotaļu laukums un svētku tirdziņš.

Dienas otrajā pusē Zinību dienu šova programmu ir sagatavojis Sporta un jaunatnes departaments. No plkst.18 līdz 22 savu sniegumu rādīs biedrība "Deju šova grupa Elegance", biedrība "Latgales džeza klubs-studija", ekstrēmā velošova komanda "Greentrials", DVJ Sine un DJ "Uncle Sasha".

Par īpašām svētku dāvanām skolēniem ir parūpējušās arī pilsētas kultūras, sporta un atpūtas iestādes. Zinību dienā skolēni, uzrādot personas apliecinošu dokumentu, bez maksas varēs apmeklēt Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeju, Daugavpils Māla mākslas centru un vēsturisko tērpu ekspozīcija "Atmiņu lāde". Par brīvu skolēniem būs arī ieeja Latgales zoodārzā, pieaugušajiem - ar 50% atlaidi.

Ikviens skolēns un students, kā arī viņu vecāki 1. un 4.septembrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centru var apmeklēt par akcijas cenām - ieeja A sektorā būs trīs eiro, bet B, C un D sektoros kopā - 1,50 eiro.

Zinātkāres centru "Zinoo" Daugavpilī 1. un 2.septembrī varēs apmeklēt ar 10% atlaidi. No 1.septembra līdz 4.septembim bērni no sešu līdz 11 gadu vecumam viena pieaugušā pavadībā ar 50% atlaidi varēs apmeklēt arī Daugavpils olimpiskā centra peldbaseinu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)