Banner 980x90

Daugavpils cietoksnī restaurēs 7.bastionu

Daugavpils, 16.febr., LETA. Daugavpils pilsētas domes pastāvīgo komiteju sēdēs deputāti atbalstījuši Daugavpils cietokšņa 7.bastionu restaurāciju un radiovadāmas pļaujmašīnas iegādi cietokšņa vaļņu pļaušanai, aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Abu minēto aktivitāšu īstenošanu paredz Latvijas - Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekts "Pārrobežu reģionālā kultūras mantojuma tūrisma paplašināšana". Minētais projekts paredz arī kopīga tūrisma maršruta Daugavpils - Kauņa izstrādi un citas aktivitātes.

Daugavpils cietokšņa 7.bastions atrodas pretī Marka Rotko mākslas centram.

Projekta "Pārrobežu reģionālā kultūras mantojuma tūrisma paplašināšana" sadarbības partneris ir Lietuvas pilsēta Kauņa. Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir 705 856 eiro, no kuriem 367 715 eiro - Daugavpils daļa.

Galīgo lēmumu par projekta atbalstīšanu pašvaldības deputāti pieņems domes sēdē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)