Banner 980x90

Birža nākamnedēļ apturēs tirdzniecību ar "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akcijām

Rīga, 19.janv., LETA. Birža "Nasdaq Riga" nākamnedēļ apturēs tirdzniecību ar vilcienu remontētāja "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca" akcijām, teikts biržas sniegtajā informācijā.

Biržas valde piektdien nolēmusi apturēt tirdzniecību ar "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akcijām pirmdien, 22.janvārī, pēc tirdzniecības sesijas beigām. Tirdzniecības apturēšana saistīta ar "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akciju atpirkšanas galīgo piedāvājumu.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akciju atpirkšanas galīgā piedāvājuma ietvaros trešdien, 24.janvārī, akcionāriem bloķēs akcijas un akcionāri zaudēs tiesības rīkoties ar tām.

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) šogad 9.janvārī atļāva Igaunijas kompānijai "Skinest Rail" izteikt "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akciju atpirkšanas galīgo piedāvājumu. Vienas akcijas atpirkšanas cena galīgajā piedāvājumā noteikta 0,44 eiro.

"Skinest Rail" tiešā un netiešā veidā kopumā pieder 95,92% jeb 7 955 474 "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" akcijas, kas visas ir laistas publiskajā apgrozībā.

"Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" kapitālu veido 8 294 219 akcijas 1,4 eiro nominālvērtībā.

"Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas" koncerns 2017.gada deviņos mēnešos strādāja ar 16,208 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 44,8% vairāk nekā 2016.gada attiecīgajā periodā, savukārt koncerna zaudējumi samazinājās par 18% un bija 2,043 miljoni eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)