Banner 980x90

Bērnu futbola centrs "Daugavpils" gatavo pretenziju nodegušā autobusa īpašniekiem

Daugavpils, 28.jūn., LETA. Bērnu futbola centra (BFC) "Daugavpils" vadība gatavo pretenziju pārvadātājam saistībā ar negadījumu, kurā nodega BFC "Daugavpils" audzēkņu komandu pārvadājušais autobuss un sadega tajā esošās audzēkņu un treneru personīgās mantas, aģentūrai LETA pastāstīja futbola centra direktors Nauris Mackevičs.

"Paldies Dievam, negadījumā neviens necieta, taču ugunsgrēkā autobusā sadega audzēkņu un treneru personīgās mantas, ko viņi, mēģinot izkļūt no degošā autobusa, nebija paspējuši paņemt līdzi. Un vispār, ir nepieļaujami, ka aizdegas autobuss, kas pārvadā bērnus. Komandā, kura tika pārvadāta sadegušajā autobusā, trenējas un spēlē 2007./2008.gadā dzimušie," norādīja Mackevičs.

Kas attiecas uz turpmākajiem BFC "Daugavpils" sportistu komandu pārvadājumiem, futbola kluba direktors pauda cerību, ka iepirkumā uzvarējušais pārvadātājs spēs nodrošināt tos pietiekami kvalitatīvi un droši.

Jau vēstīts, ka 22.jūnijā Daugavpils novada teritorijā, netālu no Nīcgales, atpakaļceļā no Latgales kausa izcīņas aizdedzies autobuss, kas vedis BFC "Daugavpils" audzēkņu komandu. Sākumā aizdegusies autobusa riepa, bet pēc tam liesmas apņēmušas visu transportlīdzekli. Autobusa riepas aizdegšanos iespējams varētu būt izraisījušas pārkarsušās bremzes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)