Banner 980x90

Augustā Daugavpilī norisināsies starptautisks breika deju festivāls "Skill Deal"

Rīga, 24.jūl., LETA. Daugavpilī 11.augustā no plkst.12 līdz 15 Vienības laukumā norisināsies starptautisks breika deju festivāls "Skill Deal", aģentūru LETA informēja Daugavpils pilsētas domē.

Starptautiskais breika deju festivāls ir iespēja popularizēt breika dejas un hip-hopa kultūru starp Daugavpils jauniešiem, kā arī jauniešiem breika dejotājiem attīstīt savas dejot prasmes, skaidroja domē.

Savukārt biedrības "Factory Kingz" galvenais mērķis ir breika deju un hip-hopa kultūras popularizēšana starp Daugavpils jauniešiem, un Daugavpils jauniešu motivācija pasaules līmeņa panākumiem breika dejās. Līdz ar to Daugavpils breika dejotāji regulāri piedalās breika deju sacensībās Latvijā un ārzemēs, kā arī organizē starptautiskus festivālus Daugavpilī.

Starptautiskajā breika deju festivālā "Skill Deal" būs fināls ar pasaules mēroga zvaigznēm un vairāk nekā 100 dalībniekiem. Dejotāji no Polijas, Baltkrievijas, Krievijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas cīnīsies "deju batlos" par uzvaru junioru un profesionāļu kategorijās. Speciālie viesi būs pasaulē pazīstami dejotāji no komandas "Top 9" (Krievija).

Festivālu organizē Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa kopā ar biedrību "Factory Kingz".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)