Banner 980x90

Ātrie kredīti no 19 gadiem – ienāc Netcredit.lv un izvēlies piemērotāko!

Ātrie kredīti no 19 gadiem – tā ir realitāte. Lai arī agrāk ātros kredītus piešķīra ne agrāk kā 20 gadus sasniegušiem jauniešiem, nu ir mainījies piedāvājumā klāst, tirgu iekarojot arī tādiem aizdevējiem, kas labprāt kredītu izsniedz arī jaunākiem cilvēkiem. Saņemot kredītu ikvienā vecumā ir svarīgi apzināties, vai un kā aizņēmumu atdot. Taču kā strādā ātro kredītu aizdevēji? Turpini lasīt rakstu un iepazīsties ar informāciju par ātrajiem kredītiem, to saņemšanu un salīdzināšanas portāliem, kas kalpo kā lielisks rīks īstā aizdevēja atrašanai!

Netcredit.lv – tas ir viens no labākajiem salīdzināšanas portāliem, kas piedāvā iespēju ne tikai salīdzināt piedāvājumu dažādu kredītu saņemšanai, bet arī ļauj saprast, kā katrs no kredītiem atšķiras. 

Ātro kredītu priekšrocības
Ātrie kredīti pēdējos gados ir kļuvuši ļoti populāri, kādreiz tos izvēlējies vidēji 1 no 4 pilngadību sasniegušajiem cilvēkiem. Kas ir tās priekšrocības, ko sevī apvieno ātrie kredīti, un kāpēc tie atšķiras no, piemēram, patēriņa kredītiem? Tos atšķir galvenās īpašības:
ātrums. Saņemt naudu no nebanku kreditētājiem, īpaši, ja to dari internetā, ir ļoti ātri. No pieteikuma aizpildīšanas brīža līdz naudas saņemšanai paies vien 15 minūtes, protams, ja pieteikums tiks iesniegts aizdevēja darba laikā;
izdevīgums. Svarīgs priekšnoteikums īstermiņa aizdevumos, kas piesaista tik daudz klientu, ir tieši izdevīgie noteikumi un tas, ka klientam pašam nav jāmaksā ne par pieteikuma izskatīšanu, ne apkalpošanu ne saņemšanu;
ērtums. Ērtības ir viens no galvenajiem noteikumiem, kas saista teju ikvienu. Lai saņemtu ātro kredītu, Tev nebūs jāatstāj mājas, to vari izdarīt teju ikvienā vietā pasaulē, kur pieejams interneta pieslēgums. Tādējādi varēsi ietaupīt laiku, lai iegūtu naudu;
vienkāršums. Saņemšanas procesu būtiski ietekmē aizdevēja noteikumi. Piemēram, lielākoties visi ātrie kredīti ir bez ķīlas, kā arī netiek pieprasīta izziņa par mēneša ienākumiem un galvotājs, kas būtiski atvieglo saņemšanu un aizdevuma pieteikuma iesniegšanu.

Bet kā zināt, pie kuriem aizdevējiem iespējami ātrie kredīti no 19 gadiem? Šāda jautājuma gadījumā var palīdzēt salīdzināšanas portāli, piemēram, Netcredit.lv vai Latvijas kredītu centrs. Kā darbojas šie portāli? Lasi raksta turpinājumā un uzzini!

Netcredit.lv – kad var palīdzēt?
Lai izdarītu īsto izvēli un neapjuktu plašajā piedāvājumu klāstā, ir izveidoti rīki, kas palīdz atrast piemērotāko no variantiem – salīdzināšanas portāli. Tajos iespējams:
• atrast informāciju par dažādiem kredītu veidiem;
• apskatīt TOP kredītdevējus katrā no populārākajiem kredītu veidiem;
• iepazīties ar klientu atsauksmēm. 


Salīdzināšanas portālos iespējams salīdzināt kredītus pēc vairākiem noteikumiem, piemēram:
• summas. Svarīgs noteikums ir aizdevuma apmēri – minimālā un maksimālā summa, ko piedāvā katrs aizdevējs;
• termiņa. Atdošanas termiņš ir ne mazāk nozīmīgs faktors, lai izvēlētos piemērotāko;
• procentu likmes. Ne mazāk svarīgs noteikums, kas būtiski ietekmē atmaksu. Atceries – jo zemāka procentu likme, jo izdevīgāk Tev. Procentu likme nosaka, cik liela summa Tev no aizņēmuma būs jāpiemaksā ik mēnesi;
• citiem noteikumiem. Piemēram, vecums, kurā iespējams saņemt aizņēmumu, un laiks, pēc kura Tu saņemsi vēlamo naudu savā kontā. 

Kredīti no 19 gadiem nav izplatīti, tos piedāvā vien Altero un pāris citu aizdevēju, taču, ja Tavs vecums ir sasniedzis 20 vai 21 gadu, tad atceries, ka tos saņemt varēsi arī pie citiem aizdevējiem, piemēram, Mogo, Bino vai Latcredits. 

Atceries – nav svarīgi, vai izvēle ir ātrie kredīti no 19 gadiem, no 21 gada vai 45 gadiem, jo visa pamatā ir iespējas aizņēmumu atdot paredzētajā laikā. Pirms izvēlēties kādu no aizdevējiem apmeklē Netcredit.lv un salīdzini visus piedāvājumus. Esi atbildīgs un pirms aizņēmuma veikšanas izvērtē iespējas šo aizdevumu atdot! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)