Banner 980x90

Ātrais aizdevums no 19 gadiem – vai Tu esi tam gatavs?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Uzsākot studijas augstskolā un veidojot patstāvīgu dzīvi, var rasties papildu izmaksas, kuru segšanai ātrais kredīts var likties atbilstošs. Vai Tu zini, kādos gadījumos apdomāt ātrā kredīta iespējas?

Aizņemies tikai tad, ja tas ir tiešām nepieciešams
Ātrie aizdevumi ir kļuvuši populāri Latvijas iedzīvotāju vidū, un par tiem ir sākuši interesēties arī jaunieši, tomēr šādus aizdevumus no 18 vai no 19 gadiem piedāvā tikai daži aizdevēji. Kāpēc? Jo šajā vecumā lielākā daļa jauniešu vēl nav kļuvuši patstāvīgi un stabili savos ienākumos. Kredītdevējs "VIA SMS" atgādina, ka neplānota ballīte vai brīvdienu izklaides nav atbilstošs iemesls aizdevumam, taču ir dažas situācijas, kurās vari apdomāt ātrā kredīta iespēju:
- nepieciešams segt maksas, kas saistītas ar studijām, piemēram, grāmatu un citu materiālu iegāde;
- negaidīti jāapmeklē ārsts vai jādodas uz medicīniskām procedūrām, kuras nevar atlikt;
- mēneša komunālo rēķinu apjoms ir neparedzēti liels vai noticis kāds sadzīvisks negadījums, piemēram, sabojājies dators īsi pirms apjomīga darba nodošanas.

Ātrais aizdevums ir nopietns solis, kas kārtīgi jāpārdomā
Piesakoties pirmajam kredītam, Tev jāzina, ka katrs nokavētais maksājumus un nenokārtotās parādsaistības var ietekmēt Tavas iespējas nākotnē saņemt aizdevumu vai pat iegādāties preces līzingā. Kā zināt, vai Tu esi gatavs kredītam?
- Tu esi izlasījis un sapratis visus līguma nosacījumus, kā arī esi pārliecināts, ka spēj tos izpildīt.
- Tu zini, kā organizēt savas finanses un rīkoties ar tām atbildīgi.
- Tu pats kontrolē savu naudu, zini, cik un kur Tev nepieciešams maksāt, kā arī vari rēķināties ar savu ienākumu regularitāti.

"VIA SMS" – nebanku aizdevējs, kas palīdzēs Tev pieņemt pareizo lēmumu
Lai gan nebanku kredītdevējs "VIA SMS" nepiedāvā aizdevumu no 19 gadiem, uzņēmums ir draudzīgs jauniešiem situācijās, kas ir piemērotas kredīta ņemšanai:
- ātro aizdevumu no "VIA SMS" var iegūt no 20 gadu vecuma;
- kā regulāri ienākumi tiek ņemts vērā arī stipendija, ja tās apjoms ir atbilstošs nepieciešamajai kredīta summai;
- pirmoreiz aizņemoties, "VIA SMS" piedāvā aizdevumu ar 100 % atlaidi komisijas maksai – atdod tikai tik, cik aizņēmies.

Tikko patstāvīgu dzīvi uzsākušam jaunietim var būt neskaitāmi iemesli, lai pieteiktos ātrajam aizdevumam, taču gan tie, gan iespējas atmaksāt ir nopietni jāpārdomā. Ar "VIA SMS" ātrā kredīta līguma nosacījumiem vari iepazīties mājaslapā viasms.lv, kur pieņemt lēmumu tev palīdzēs arī klientu konsultanti!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)