Banner 980x90

Aprīļa beigās Daugavpilī norisināsies džeza mūzikas festivāls

Rīga, 3.apr., LETA. No 26.aprīļa līdz 28.aprīlim Daugavpilī sešpadsmito reizi norisināsies Starptautiskais pavasara džeza mūzikas festivāls "Jazz Joy Spring", aģentūru LETA Daugavpils domes Kultūras pārvaldes pārstāve Vita Viļevko.

Festivāla laikā džeza mūzikas cienītājiem tiks piedāvāta koncertprogramma, kur varēs baudīt džezu no klasiskākajām tā izpausmēm, piemēram, Artūra Novika Džeza skolas vokālā ansambļa "Color Jazz" sniegumā, līdz pat mūsdienīgākajām tā interpretācijām akustiskā kvarteta "Spring Roll" izpildījumā.

Pirmās festivāla dienas noslēgumā interesentiem būs iespēja apmeklēt arī jau par tradīciju kļuvušo Džeza improvizācijas vakaru, kurā piedalīsies gan mākslinieki no Daugavpils, gan festivāla viesi no dažādām valstīm. Kopumā festivālā piedalīsies džeza mūzikas meistari no sešām valstīm - Brazīlijas, Francijas, Kipras, Latvijas, Lietuvas un Vācijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)