Banner 980x90

Aizdomās par sievietes žņaugšanu un laupīšanu Daugavpilī aizturēts agrāk tiesāts vīrietis

Jelgava, 28.sept., LETA. Aizdomās par sievietes žņaugšanu un viņas mantu nolaupīšanu pagājušās nedēļas nogalē Daugavpilī aizturēts agrāk tiesāts vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ksenija Belova.

Sievietei kādā vakarā pagājušās nedēļas nogalē vienā no Daugavpils mikrorajoniem uzbruka nepazīstams vīrietis un, pielietojot vardarbību, nolaupīja viņai piederošās personīgās mantas. Notikuma vietā ieradās likumsargi un tika sākti operatīvie ļaundara meklēšanas pasākumi.

Jau nākamajā dienā aizdomās par saistību ar minētiem noziedzīgiem nodarījumiem pilsētā aizturēts kāds 1980.gadā dzimis vīrietis. Iespējamais vainīgais jau iepriekš nonāca policijas redzeslokā, vairākkārt ir tiesāts, tajā skaitā arī par smagiem noziedzīgiem nodarījumiem. Pašlaik vīrietim ar tiesas lēmumu ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

Izmeklēšana turpinās. Vīrietim par laupīšanu var draudēt pat cietumsods līdz pieciem gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)