Banner 980x90

6 ieteikumi, kas palīdzēs izvēlēties piemērotāko ratiņkrēslu

Sadzīvē var gadīties dažādas traumas un negadījumi, kad pēc notikušā cietušajam ir vajadzīgs ratiņkrēsls. Izvēloties piemērotāko ratiņkrēslu, persona varēs brīvāk kustēties un justies. 

Ratiņkrēsls nodrošina ātru pārvietošanos un ļauj slimniekam būt daudz patstāvīgākam savā ikdienā. Pārvietojoties šajā palīglīdzeklī, invalīds var veikt ikdienišķus darbus, piemēram, pagatavot maltīti, kā arī iziet ārpus telpām bez pavadoņa. Ja saslimšana ir īpaši nopietna, pavadonis ir vajadzīgs. 

Kid-man.lv interneta veikalā jūs atradīsiet dažādu dizainu un stilu tehniskos palīglīdzekļus, piemēram, sporta vai elektriskos ratiņkrēslus.

Ratiņkrēsls ir svarīgs tehniskais palīglīdzeklis tiem slimniekiem, kuri ikdienā nespēj patstāvīgi pārvietoties
• Ir ļoti svarīgi pārdomāt to, cik daudz slimnieks ir spējīgs kustēties. Pirms ratiņkrēsla iegādes pārdomājiet, kā tiksiet ārā no ratiņkrēsla un apsēdīsieties tajā atpakaļ. Ratiņkrēsla izvēlē svarīga ir jūsu spēja apsēsties, nostāvēt un paiet.
• Pirms ratiņkrēsla iegādes ir jāņem vērā pacienta spējas saglabāt noteiktu pozu, piemēram, stāvot vai sēžot.
• Jāņem vērā arī invalīda pozīcija, kādā atrodas ķermenis lielāko daļu laika. Atrodoties ratiņkrēslā, pacientam ir jājūtas maksimāli ērti un droši. Svarīgi, lai tehniskais palīglīdzeklis nodrošinātu nepieciešamo ķermeņa atbalstu. 
• Kid-man.lv interneta veikalā pieejami arī dažādi spilventiņi un paliktņi, kas sniegs vēl lielāku komfortu un nodrošinās daudz ērtāku ratiņkrēsla lietošanu.
• Pirms iegādājieties ratiņkrēslu, noteikti ņemiet vērā sava svara un auguma īpašības. Druknākiem slimniekiem būs nepieciešams pastiprinātais ratiņkrēsls, kas izgatavots no izturīgāka materiāla.
• Rūpīgi izvērtējiet arī savu ādas stāvokli un tipu. Pievērsiet uzmanību zonām, kas tiek pakļautas lielākam spiedienam, piemēram, gurnu apakšējai daļai, mugurkaulam, kā arī ceļgalu aizmugurei. Nereti ilglaicīga sēdēšana ratiņkrēslā var radīt izgulējumus un dažādas ādas problēmas. 

Interneta veikals Kid-man.lv piedāvā ratiņkrēslus ikviena pacienta vēlmēm un vajadzībām
• Universālais ratiņkrēsls ir lieliski piemērots personām, kuri sver līdz 120 kg. Šos invalīdu ratiņus ir ļoti vienkārši pārvadāt. Šiem ratiņiem ir ļoti ērts polsterēts sēdeklis, atzveltne, kā arī roku balsti.
• Multifunkcionālais ratiņkrēsls slimniekiem sniegs īpašu komfortu. Ratiņkrēsls ir ergonomisks, ar papildus polsterējumu. To ir viegli regulēt un pielāgot slimnieka vajadzībām. Multifunkcionālajiem ratiņkrēsliem ir speciālizēti galvas balsti, drošības jostas, kā arī drošas bremzes.
• Vieglais ratiņkrēsls ir izgatavots no īpaši viegla materiāla, ir ērti saliekams, kas būtiski atvieglos tā lietošanu.
• Pastiprinātie invalīdu ratiņkrēsli sniegs komfortu cilvēkiem ar lielāku ķermeņa svaru. 
• Pacientu pārvešanas ratiņkrēsli ir īpaši piemēroti medicīnas un sociālās aprūpes iestādēm, sniedz pacientiem nepieciešamo komfortu, kā arī atvieglo gulošu pacientu pārvadāšanu.

Kid-man.lv interneta veikals saviem klientiem garantē bezmaksas ratiņkrēslu piegādi visā Latvijā, 2 gadu preču garantiju. Gadījumā, ja izvēlētais ratiņkrēsls jums tomēr nebūs piemērots, ir pieejama 30 dienu naudas atmaksas garantija. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)